Rakennusautomaatio

Rakennusautomaatio

ÄLYKKÄÄSTI SUUNNITELLUT RakennusautomaatioN RATKAISUT

Rakennusautomaatiojärjestelmä yhdistää yhden käyttöliittymän alle rakennuksen kaikki sähkötekniset järjestelmät ja -toiminnot. Hallinta helpottuu ja voi olla parhaimmillaan täysin automaattista. Rakennusautomaatio mahdollistaa muun muassa työtilojen paremman tuottavuuden ja auttaa säästämään kuluissa.  

 

Start Automation tarjoaa älykkäästi suunnitellut rakennusautomaation ratkaisut niin valaistuksen kuin muiden sähköisten järjestelmien hallintaan.

KNX-järjestelmät 

Start Automation tarjoaa rautaisella ammattitaidolla kaiken tyyppisten KNX-rakennusautomaatiojärjestelmien suunnittelun, ohjelmoinnin ja käyttöönoton.


KNX-suunnittelu ja ohjelmointi: Ammattitaitoinen suunnittelutiimimme luo räätälöidyt KNX-järjestelmäsuunnitelmat, jotka vastaavat täysin rakennuksenne tarpeisiin. Ohjelmoimme järjestelmät älykkäästi ja tehokkaasti. 

KNX Partner: Kansainvälinen sertifiointi takaa laadukkaan ja standardien mukaisen lähestymistavan KNX-järjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen.

 

DALI-valaisinohjausjärjestelmät 

DALI-valaisinohjausjärjestelmä mahdollistaa erilaisten valaisimien ja muiden sähköisten laitteiden monipuolisen langattoman ohjauksen yhdeltä keskitetyltä alustalta. Start Automation tarjoaa kattavat palvelut DALI-järjestelmiin liittyen. 

 

Käyttöönotto ja ohjelmointi: Asennamme ja otamme käyttöön DALI-valaisinohjausjärjestelmät saumattomasti. Ohjelmoimme järjestelmät niin, että ne täyttävät tarkasti kaikki valaistukseen liittyvät tarpeet ja tekevät valaistuksen hallinnasta helppoa ja tehokasta. 

Helvar Designer Certified: Sertifioituna kumppanina tarjoamme DALI-järjestelmiin liittyvät palvelut, jotka täyttävät korkeimmatkin standardit.

 

Mainostoimisto Semio